[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: SandmaN  
Форум » Аніме та манга » Обговорення манги » Angel Dust Neo
Angel Dust Neo
vas209Дата: Понеділок, 06.07.2009, 21:10 | Повідомлення # 1
Kawaii Sama
Група: Модераторы
Повідомлень: 7
Репутація: 4
Статус: Offline
Angel Dust Neo – сіквел до Angel Dust, манга створена Aoi Nanase. В цій манзі Aoi Nanase переглянула деякі елементи її попередньої роботи, щоб створити нову історію в стилі гарем. Спершу вона була випущена в Newtype Японія і укомплектований том був випущений в світ 1 листопада 2003 року. ADV Manga ліцензував цю мангу для публікації на англійській мові. Вона також була випущена в Newtype США і реліз англійської версії повного тому відбувся в січні 2007 року.

Акіто Хаґа, учень початкових класів вищої школи Такашіро, молиться кожного дня в сусідньому монастирі для направлення його в житті. Одного дня, коли він змінив молитву на прохання «дай знак», несподівано дівчина з ангельськими крилами впала з неба і зіштовхнулась з ним. Дівчина, пізніше названа Маріно, отримала амнезію і за нею доглядає місцевий священик. Розгублений Акіто йде з монастиря, як зіштовхується на сходах з іншою містичною дівчиною, Муушею. Вона заявляє, що є емулятором і хоче укласти з ним угоду (контракт).

Ніщо не може пройти поза світом Акіто і декілька днів по тому він і Мууша зустрічають ще одного емулятора, Лею, яка теж вимагає контракту з акіто. Починається бій між Леєю і Муушою заради Акіто, але зупиняється, коли він заявляє, що сам вибере між цими двома дівчинами. Вони укладають мир і рушають додому до Акіто чекаючи його рішення.

Історія крутиться навколо Акіто і емуляторів, які увірвались в його життя.

Повідомлення відредагував vas209 - Понеділок, 06.07.2009, 21:11
 
Форум » Аніме та манга » Обговорення манги » Angel Dust Neo
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: