|
| | |
|
Stroke Materials
| |
Lukash | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 18:40 | Повідомлення # 16 |
чоунін
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Quote (wilvarin) Lukash, ПО́ХІТЬ, ХІТЬ (до кого і без додатка - грубо-хтивий статевий потяг). І вона (Антоніна) тікала од нього (Івана), залишивши в ньому бажання (М. Коцюбинський); Задля тої ласухи жадання тіла часом були.. дужчими від поривів душі (О. Ільченко); Тут же за столом і дружина його з сестрою, гарненькою восьмикласницею Люсею, об'єктом гарячої пристрасті.. студентка Мандрики (А. Головко); (Маріквіта:) Квітки з гранати, то знак жаги (Леся Українка); Я так мов бачу, Христофоре, Як ти зійшов із корабля, Як під ногами, наче море, Гойдалася чужа земля; Як череваті лицеміри Хвалу пречистій воздали І як дівча червоношкіре Вони із хіті розп'яли (Д. Павличко). Слово "хіть" є лише в останньому прикладі... Чи я сліпий?! Гаразд, вмовила. А чому на сайті у опису до манґи написано:"людину, що існує лише для гріха та похоті"?) Quote (wilvarin) 2. Потрапляти до рук - це літературно, навряд чи Канаме розмовляє літературною мовою...Юмі так, Канаме - НІ А мене в школі вчили, що це не лише ліьературно, а й взагалі єдииноправильно... Не того мене вчили в школі мабуть =) Quote (wilvarin) Shit, Fuck, Dick Аss hole, whore і тому подібне перекладатиму так як вважаю за потрібне (щоб виразило емоцію вкладену у зміст) якщо когось чиюсь раниму психіку це ображає, то в манзі вкажу,, що там присутня ненормативна лексика Це до чого?)
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 18:56 | Повідомлення # 17 |
Admin
Група: Администраторы
| Quote (Lukash) А чому на сайті у опису до манґи написано:"людину, що існує лише для гріха та похоті"?) От вирішила ерудованістю блиснути і вказати, що знаю два варіанти цього слова, я ж бідолашна не знала, що зміст цієї дівчачої манги аж так кардинально зміниться! Пробачте мене, о великодушні читачки!!!
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 18:57 | Повідомлення # 18 |
Admin
| Quote (Lukash) А мене в школі вчили, що це не лише ліьературно, а й взагалі єдииноправильно... Не того мене вчили в школі мабуть =) Тебе звати Канаме і ти збочений псих? Гммм вроді ні...це мова персонажа!!!! ще раз нагадую!
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:00 | Повідомлення # 19 |
Admin
| Quote (Lukash) Quote (wilvarin) Shit, Fuck, Dick Аss hole, whore і тому подібне перекладатиму так як вважаю за потрібне (щоб виразило емоцію вкладену у зміст) якщо когось чиюсь раниму психіку це ображає, то в манзі вкажу,, що там присутня ненормативна лексика Це до чого?) Це до варіантів перекладу "ругатєльних слов" якщо по змісту підходитиме слово "ти чорнос-ке х-ло" повір я так і напишу а не "ти нєхороший человєк"
|
|
| |
Lukash | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:06 | Повідомлення # 20 |
чоунін
| Quote (wilvarin) Quote (Lukash) А мене в школі вчили, що це не лише ліьературно, а й взагалі єдииноправильно... Не того мене вчили в школі мабуть =) Тебе звати Канаме і ти збочений псих? Гммм вроді ні...це мова персонажа!!!! ще раз нагадую! До чого тут персонаж?) Я кажу, вчили так, що в укрінській мові, розмовній чи літературній це байдуже, в данному випадку використовується прийменник "до". Якщо я не правий - вибачаюсь. =0Додано (22.02.2010, 19:06) ---------------------------------------------
Quote (wilvarin) Це до варіантів перекладу "ругатєльних слов" якщо по змісту підходитиме слово "ти чорнос-ке х-ло" повір я так і напишу а не "ти нєхороший человєк" Я писав лише, що вважаю "Блін" - русизмом(аж ніяк не діалектизмом). А не про "ругатєльниє слова" взагалі.
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:07 | Повідомлення # 21 |
Admin
| Quote (Lukash) До чого тут персонаж?) Я кажу, вчили так, що в укрінській мові, розмовній чи літературній це байдуже, в данному випадку використовується прийменник "до". Якщо я не правий - вибачаюсь. =0 Ти зауважував фразу "попадали до рук" вказав, що правильно "потрапляли"
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:09 | Повідомлення # 22 |
Admin
| Quote (Lukash) Я писав лише, що вважаю "Блін" - русизмом(аж ніяк не діалектизмом). А не про "ругатєльниє слова" взагалі. Та, сонечко, в укр мові всі матюги (ну майже крім там дупа, пика і тд...) російські, і з цим нічо не поробиш
|
|
| |
Lukash | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:12 | Повідомлення # 23 |
чоунін
| Quote (wilvarin) Ти зауважував фразу "попадали до рук" вказав, що правильно "потрапляли" ні-ні-ні-ні-ні) Я зауважив фразу "ПОПАДАТИ В руки"... Уважно перечитайте мій пост або свою манґу!)Додано (22.02.2010, 19:12) ---------------------------------------------
Quote (wilvarin) Та, сонечко, в укр мові всі матюги (ну майже крім там дупа, пика і тд...) російські, і з цим нічо не поробиш А от за "сонечко" - дякую =)
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:15 | Повідомлення # 24 |
Admin
| Quote (Lukash) ні-ні-ні-ні-ні) Я зауважив фразу "ПОПАДАТИ В руки"... Уважно перечитайте мій пост або свою манґу!) а, ну то я сі тєшко вибачєю
|
|
| |
Lukash | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:25 | Повідомлення # 25 |
чоунін
| Quote (wilvarin) Та, сонечко, в укр мові всі матюги (ну майже крім там дупа, пика і тд...) російські, і з цим нічо не поробиш Згоден, але "Блін" - це не матюг, а незрозуміло що взагалі. =) Я вас послухав, ви мене послухали. Якщо непорозумінь більш немає, то й не будемо сваритися, згода?)
|
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 19:30 | Повідомлення # 26 |
Admin
| а ми і не сваримось ми дискутуємо, До речі, Блін - насправді це помякшене "б-ть" це тобі говорю, як дипломований філолог...бугага... І ще одне, давай на "ти"
|
|
| |
Lukash | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 20:28 | Повідомлення # 27 |
чоунін
| Згода. =) Тоді одразу питання, все ж таки реедит планується або зараз пріорітет надається новим розділам?) І якщо планується реедит, то чи всіх проектів?) Там DEMO давненько вже у коментах до Баньяну кілька хороших порад давав стосовно єдиного формату архивів, єдиної форми назви архиву та Thumbs.db =) А ні... Про назву архиву нічого не писав. Так от... Для зручності користувачів непогано було б ще розробити єдину систему назв для архивів =) Щось на кшталт: Stroke_Material_v01_ch001. Або іншу, але все ж єдину для усіх архивів на сайті. =) Quote (wilvarin) До речі, Блін - насправді це помякшене "б-ть" Невеличкий ліричний відступ. Пам'ятаю маленьким полюбляв "Блін" повторювати. А одного разу на очах у сестри старшою впав з дивану і в повітрі почав кричати: "Блі...", а коли приземлився вихопилася в мене буква "а" в кінці... Получилося щось схоже на "Блі...А...". Ох, пам'ятаю отримав тоді по губах добряче. =) P.S. інтернет жартує зі мною, тому намагаюся відправити вчетверте це повідомлення. Доречі, тому воно таке довге =)
Повідомлення відредагував Lukash - Понеділок, 22.02.2010, 20:31 |
|
| |
wilvarin | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 22:06 | Повідомлення # 28 |
Admin
| Та взагалі усю мангу ми плануємо закинути на файлозберігачі бо місця стає дедалі менше. Переедітуватись дещо буде, але це в процесі дуууже довготривалому (ми усі працюємо, часу обмаль)
|
|
| |
DEMO | Дата: Вівторок, 23.02.2010, 13:27 | Повідомлення # 29 |
Demon of Edit
Група: Модераторы
| Quote (wilvarin) Та взагалі усю мангу ми плануємо закинути на файлозберігачі бо місця стає дедалі менше. Переедітуватись дещо буде, але це в процесі дуууже довготривалому (ми усі працюємо, часу обмаль) Нащо? Укоз дає необмежений простір нині. В мене на укозі — вже 191.89 Mb без усіляких доплат, просто за кожний захід туди додаються мегабайти. а файлообмінники це найгірше, що можна вигадати. P.S. FF10 я вам скинув.
|
|
| |
wilvarin | Дата: Вівторок, 23.02.2010, 18:34 | Повідомлення # 30 |
Admin
| в мене на укозі 500 метрів і дві третини вже забиті
|
|
| |
| |